De beskriver musikken sin som «nordic grungy indie-rock-alt-pop» som kan sende tankene i retning band og artister som The Kills, Jack White, Yeahs Yeah Yeahs, og til og med mer poppa artister som Twenty One Pilots, The XX og Lana Del Rey.
Med to gitarer, trommer og fuzz-synth, er Ask Carol et band som mestrer multitaskingens kunst. De to har gitt ut rikelig med musikk siden oppstarten og spilt mye rundt om i verden siden oppstarten, blant annet i Sør-Korea, Japan, USA, og Fillipinene.
De har gjestet den prestisjetunge festivalen SXSW to ganger og to år på rad har Ask Carol fått innpass på den gigantiske South By Southwest-festivalen i Austin, Texas. De har spilt support for amerikanske The Brian Jonestown Massacre, en ep og flere singler er sluppet siden 2017, og nå kan de også slenge et sjølprodusert debutalbum på bordet.
Å putte en merkelapp på musikk er ofte vanskelig. En amerikansk blogger skriver ganske treffende at musikken til Ask Carol: « … feels infused by a sort of alt rock meets garage rock, meets punk bravado like a crushed up, tight fisted smashing together of artists like White Stripes, PJ Harvey and Brody Dalle.» Andre merkelapper som kan klistres på Ask Carol er indie rock, post grunge og blues punk.
Billetter 300,- forhåndssalg Hjertnes.no resterende billetter selges i døra