Bandet består av erfarne musikere, som har spilt sammen i mange år. Bandets fundament i bluesmusikken er tydelig, men de beveger seg mye i grenseområdene mellem Folk/Roots/Blues med en tydelig kjærlighet til fete riffs og streif av rock. Gitarist og vokalist (Jan Edvard) leverer den musikalske fronten, og bakkes solid opp av Casper Bue (bass) og Jan Hvingel (trommer).
Beggars Blue skriver sin egen musikk og har gitt ut 3 album i eget navn: ”New Boots” (2017), ”Saratoga Needs” (2007) og ”Riverman” (2002). På scenen blander bandet egen musikk med klassikere fra det blå. Stilen er swingende shuffle og boogie blues, leveret på bandets egen originale fasong. På bandets seneste album, New Boots, bryter bandet nye land. Albumet er produsert av Beggars Blue og mikset i USA av Philip Dust.
Bandet har opp igjennom årene vært veldig aktive på norske bluesklubber og bluesfestivaler, hvor de har høstet stor anerkjennelse. Forrige gang bandet spilte i Sandefjord under under Oktober Blues Festivalen 2008 i Sandefjord hvor de høstet stor anerkjennelse. Det er derfor med stor glede og entusiasme når BlueNote nå ønsker Beggars Blue velkommen tilbake til Sandefjord.

Billetter 250,- på Hjertnes.no og i døra