Bandet har stor scene-erfaring, og har underholdt publikum over hele Norge.
Ingrid kommuniserer nydelig med publikum, og når kontakten er oppnådd, vil dette bli kvelden vi alle ønsker fortsetter til evig tid! Selvskryt? Selvfølgelig, men prøv oss, så vi kan overraske med rene musikalske ord!
BLUE BEAT med Ingrid Thomassen spiller en deilig blanding av de feteste blues -og bluesrockerne til de vareste balladene, og gir låtvalget sitt eget særpreg samtidig som sjangeren vises den største respekt. Her får publikum servert sterke følelser og rytmiske fristelser med blues, soul -og rockefot så det holder! 
BLUE BEAT med Ingrid Thomassen er ett overskuddsprosjekt der målet er å levere knallgod musikk til publikum med sjarm, innlevelse og musikalsk fagkompetanse! Låtvalget er en god forening av eldre gullkorn ikledd tidsriktig og moderne sound; og en god blanding av både egne og andres komposisjoner. 
Musikerne har spilt på de fleste bluesklubber og live-steder i forskjellige settinger, og ser at folk som elsker blues og soul også liker "god stemning", og vi digger to-veis kommunikasjon med band og publikum :)  

KJØP BILLETTER HER

Musikalske Live-linker: https://open.spotify.com/playlist/76mIqwsnBUQXvhCUmDGD1w?si=b580cb6998524915 

Som dere vil høre i den musikalske linken, har BLUE BEAT søkt etter «gullkorn» fra 70-tallet av bl.a. Etta James og Jeff Beck, og i tillegg «krydret» med egne låter. God lytt!