Progrockgruppa Bresk består av keyboardlegenden Lars Christian Narum (Hellbillies, Narum, Heigh Chief, Nickels and Dimes) samt musikerveteran og bror Jon Anders Narum på bass (Narum, Nickels and Dimes, Espen Lind) og Peder Narum på trommer.
Trioen er ute med albumet "A Journey Through the Life of Peder Balke 1804-1887", der de bruker progrockstilen fra gullalderen tidlig på syttitallet til å ta oss med på en reise gjennom maleren Peder Balkes dramatiske liv.
Bresk finner Balkes historie perfekt for et instrumentalt konseptalbum, samtidig som de liker idéen om å formidle inntrykk fra livet til en av våre mest betydningsfulle malere på en måte som ikke er gjort før.
Inntrykkene formidles musikalsk med det klassiske soundet av gammel Hammond, clavinet og Moog i samspill med sjangertro bass og trommer.
Knalltøff Woodstock-inspirert musikk med rocka Hammondorgel, trommer og bass. Må oppleves live – nå på The Note lørdag 23. september i BlueNote-regi. Dørene åpnes kl 20, konserten starter kl 21.
Billetter 300,- forhåndssalg Hjertnes.no og i døra