Daryl McDade & SoulXL består av:
Daryl McDade - Vokal, munnspill, gitar
Roger Jacobsen - Bass
André Banini - trommer

KJØP BILLETTER HER

Bio om artisten Daryl McDade:
Daryl ble født i Memphis Tennessee og vokste opp i Chicago, Illinois. Daryl er en afroamerikaner med røtter fra gatemusikken i Maxwell Street Market som er kjent for sin mangfoldig musikk/ kulturhistorie, dette har vært med på å forme Daryl som en autentisk soul/ blues artist.
Daryl har også gått på Art of School og det kanskje ikke alle vet, er at han har tidligere vært bakgrunn vokalist for selveste Tina Turner. Han har også delt scene med storheter som Muddy Waters, Robert Cray, Albert Collins og Eddy C. Cambell.
Daryl bosatte seg i Norge i begynnelsen av 1990 tallet av familieårsaker og har siden den gang trykket Norge til sitt bryst som sitt eget land, en glede for både landets arrangører og publikum.
Da Daryl ankom Norge hadde han med seg i sin koffert, en musikalsk erfaring og en stemme som hører til de sjeldne som er umulig å ignorere. Etter to år med utøving i Skandinavia med sin gitar og vokal fikk han anledning som vokalist å bringe nytt liv til bandet “Chicago Blues Meeting”, som oppstod noen år tidligere i det legendariske “Chess Studio” i Chicago. Dette bandet turnerte gjennom Skandinavia i 1991-1993 og gjorde sterkt inntrykk på headlinerne de delte scene med, artister som Earl King, Etta Jame’s Band, Albert Collins & The Icebreakers og mange flere.
Av personlige årsaker tok Daryl noen år fri fra turnering, men brukte denne tiden til å skape nye låter, med ønske om å bringe soul/ bluesen til et nytt millenium. Han skrev ny musikk med oppdaterte funky groover samt tekster som de nyere generasjoner også kunne kjenne seg igjen med.
I 1998 møtte Daryl den legendariske blues/ jazz gitarist og vokalist Paul Weeden Sr., sammen skapte de et spennende og nytt musikalsk forhold. Under en innspilling i studio med Paul Weeden, møtte han sin nåværende venn og trommeslager André Banini som videre utviklet seg til trioen Daryl McDade & SoulXL.
Det musikalske utrykket Daryl og hans musikere leverer er både unikt og ekte, må bare oppleves, musikken taler for seg selv!