Dette bli en konsert hvor den gode melodi står i fokus, og som får det til å krible i dansefoten. Jazz som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!

En konsert med FIVE SHADES OF SAX er mere enn bare swingende evergreens i flotte arrangementer. Du får også oppleve JAZZTALK med «Jazzens gullgutt», Gemini Records’ Bjørn Petersen. Han er en av Norges viktigste leverandører av jazzkultur som resulterte i Kongens fortjenestemedalje i gull i 2009.

MUSIKKEN
FIVE SHADES OF SAX er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost! Orkesteret spiller velkjente melodier for alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook». Alle ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer i melodier som «Moonlight Serenade», «Satin Doll» og «Aint Misbehavin’».
Orkesteret har et omfattende og variert repertoar som også inkluderer jazzversjoner av fks. «New York,New York» og «Jamaica farewell».

JAZZTALK
er uhøytidelige historier, fortalt av Bjørn mellom låtene, om utenlandske og norske jazzmusikere. Publikum får høre unike, interessante, morsomme og tildels utrolige beretninger fra jazzens verden.

INGUNN VOLD
Ingunn er den perkekte vokalisten for FIVE SHADES OF SAX. Ikke bare fordi hun er en erfaren sanger med godt over 20 års fartstid i bransjen. Hun har med sin varme stemme og og tydelige tilstedeværelsskape en musikalsk opplevelse som oser av sjarm. Hun passer perfekt til klangen av fem saxofoner.

GUNNAR ELDEVIK altsax, TERJE STEENSEN altsax og klarinett, PER JYNGE tenorsax, ROAR GJELSNES tenorsax, BJØRN PETERSEN barytonsax og klarinett, LARS ERIK FURU piano, GUNNAR NILSEN bass, OLA GRØNSETH trommer. INGUNN VOLD vokal

Billettsalg: hjertnes.no
Arrangør: SandefjordJazz