Velkommen til konsert med Geir Sundstøl som uten tvil er en av landets aller fremste gitarister. Denne gang med den uforlignelige Erland Dahlen, en av våre ypperste trommeslagere. Produktivitet har vært et gjennomgående stikkord for tospannet, som til sammen har medvirket på godt over 400 plateutgivelser i inn- og utland, samt gitt ut flere album under egne navn til enorme kritikker og stående applaus. Sundstøls album «Brødløs» vant Spellemannprisen i 2018.
Geir Sundstøl har tidligere gjort seg bemerket som særdeles aktiv og innovativ studiomusiker på flere hundre norske og utenlandske album, og som turnerende krydderartist med mangfoldige folkekjære artister og band. I 2015 kom Furulund, strengemesterens første egenkomponerte fullengder, og deretter spratt Langen Ro, Spellemannvinner Brødløs og St.Hanshaugen Steel opp av Sundstøls tryllekoffert.

I september 2022 kom albumet The Studio Intim Sessions, Volum 1», Sundstøls femte soloalbum, som tar oss med inn i en ny Sundstølsk verden, en plate som ble til over en to-måneders periode vinteren 2021. Her trommet han sammen en gjeng musikere fra flere musikalske leirer til onsdagstreff i studioet. De skrev og spilte inn én låt hver gang. Maria Due, Lars Horntveth, Håkon Brunborg, Jarle Bernhoft og Hans Hulbækmo har han aldri spilt med før, mens Daniel Sandén Warg, Nikolai Hængsle, Erland Dahlen og Audun Erlien er gamle kjente som heldigvis spiller opp, gjentatte ganger. Låta Snik ble til i lag med de to sistnevnte musikerne.

Som duo får vi oppleve musikk fra albumene til Sundstøl og Dahlen, samt improvisert magiske øyeblikk fra to veritable musikere med et unikt samspill. En ting er helt sikkert - denne kvelden vil Sundstøl, Dahlen sørge for en sjeldent stemningsfull aften malt med vakre toner. Det er derfor med glede BlueNote kan presentere denne duoen som man hører så mye om, på egne og andres innspillinger – live på The Note.

Billetter 300kr: forhåndssalg Hjertnes. no og i døra 1 time før konsertstart 

Geir Sundstøl - Shankar guitar, pedal steel, percussion, concert harp, Optigan, guitar banjo, archtop guitar and National guitar.
Erland Dahlen - drums