Besetning; 
Hans Mathisen - gitar
Petter Wettre - saksofon
Jason Rebello - piano
Per Mathisen - bass
Andreas Bye - trommer

KJØP BILLETTER HER

Kort Cv om musikerne;

Hans Mathisen;
Hans Mathisen er utdannet fra NTNU, jazzlinja og har arbeidet som gitarist, komponist og arrangør siden 1994.
Mathisen har gitt ut 6 album i eget navn, og fikk Spellemannprisen for "Quiet Songs" 
Hans Mathisen har arbeidet i mange år med jazzmusikken som uttrykksform,  men der andre er høylytte og støyorienterte går Mathisen ofte mer mot den lavmælte og melodiske, hvor musikken får poetisk kraft.

Mathisens  album "Moving Forward" kom ut i april 2019 til strålende kritikker, det samme gjelder for albumet "More Secrets» som er i samarbeid med Per Mathisen, samt Petter Wettre og Gary Husband.

Mathisen har skrevet verk for Kringkastingsorkesteret, Oslofjord Kammerfilharmoni, Kongelige Norske Marines Musikkorps, Minsk Kammerorkester, Stabsmusikken, Vestfold Symfoniorkester samt mange andre.

Som musiker har Mathisen turnert hele Europa samt spilt konserter i USA, Cuba, Japan og Brasil.
I 2010 skrev Mathisen verket "Lysande Mørker" til Oslo Domkirkes nyåpning sammen med Jon Fosse. Hans Mathisen skrev også musikken til den kritikerroste filmen "Salmer Fra Kjøkkenet" 

Jason, Rebello;
Jason Rebello er en av verdens fineste pianister, han har blant annet vært fast i bandene til Sting, Wayne Shorter og Jeff Beck. Han har også gitt ut flere egne album.  Han har vært I bandet til Hans Mathisen siden 2014.

Petter Wettre;
Wettre er en av de aller mest anerkjente saksofonistene fra Norge. Han er utdannet i USA og blander den amerikanske tradisjonen inn i det nordiske musikkspråket. Han er Spellemannprisvinner 2 ganger og nominert 6 ganger.

Per Mathisen;
Per er en av de aller mest kjente norske bassister i Europa. Han turnerer med Mike Stern, Ulf Wakenius, Alex Acuna og Gary Husband for å nevne noen. 
Han har gitt ut  8 album i eget navn og i samarbeid med Alex Acuna, Bill Bruford, Gary Husband, Paolo Vinaccia og mange andre.

Andreas Bye;
Andreas Bye spiller i Knut Reiersrud band, han var med  på innspillingen av Orchestral Works  og Timeless Tales med Mathisen og Marinemusikken. 
Han er en svært allsidig trommeslager og har også spilt lenge med Bugge Wesseltoft, Beady Belle og Monteé.