Den strålende nederlandske gitaristen Jesse van Ruller har besøkt Norge flere ganger tidligere. Nå kommer han Sandefjord med en helt ny, stjernespekket kvartett! 

Jesse Van Ruller er fra Amsterdam og er en av de mest anerkjente internasjonale unge gitaristene for tiden. Han vant Thelonius Monk konkurransen i 1995 og har gitt ut  7 album under eget navn.

Seamus Blake er fra Canada, men bosatt i New York. Jazzmusiker med mange samarbeidspartnere, men kan nevne at han fra 2022 er med i Roger Waters band.

Daniel Franck fra København er veldig allsidig og kjent for sitt musikalske overblikk og omtales som en dedikert, swingende og kreativ musiker. Han har turnert og spilt med både internasjonale og danske stjerner som Stacey Kent, Caroline Hendersons, Carsten Dahl, Kurt Rosenwinkel, Johnathan Blake og Sandefjords Petter Wettre og Hans Mathisen

Cornelia Nilsson fra København regnes med god grunn som en av de mest spennende stemmene på den skandinaviske jazzscenen de siste årene. Fra sin base i Danmark, har hun markert seg med et følsomt trommespill som er utført med millimeterpresisjon, et herlig driv og en umiskjennelig kjærlighet til jazzfaget. Ikke rart at hun ble håndplukket til å spille med storheter som Kenny Barron, Aaron Parks og Ron Carter.

Jesse van Ruller – gitar 
Seamus Blake - tenorsaksofon
Daniel Franck - bass
Cornelia Nilsson - trommer

KJØP BILLETTER HER

foto: Antonio Porcar