Endelig kommer de til Sandefjord med sin "nydelige folkrock" (Bergens Tidende) som "setter standarden for 2023" (Popklikk.no), fra "et knallgodt liveband" som har laget "et veldig godt album" (Stavanger Aftenblad).
Gjennom smått utrolige 29 år har Real Ones opparbeidet seg et rykte som et fantastisk liveband og som et av de mest originale norske bandene noensinne. Tolv album, fire Ep’er, to Spellemannpriser og mer enn 1000 konserter i 15 land på tre kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr. Real Ones møter fremdeles smilende publikummere hvor enn de er. Fra Svalbard til Yukon, fra Shanghai til Mumbai, fra Havanna til New York – Real Ones fortsetter å bygge fanskarer over hele kloden med ny musikk og nye steder å turnere.
Real Ones ble til i 1994 og startet som et tradisjonelt folkband. En konstant søken etter nye lydbilder og nye måter å gjøre ting på, har transformert dem til et av landets mest unike og eksperimentelle band innen folk, pop og rock.
«Real Ones har lenge vært Norges i særklasse beste liveband. Kanskje er de Norges beste band, punktum.» – Sven Ove Bakke, Dagbladet

Billetter 300kr: forhåndssalg Hjertnes. no og i døra