Det hele begynte i 1971 da Willy startet sitt første band, St. Helena. I løpet av 70-tallet var han med i band som Flax og Høst, og gav ut flere album. 
På 80-tallet turnerte han sammen med Motörhead i bandet Road. I tillegg spilte han med Gry Jannicke Jarlum, og gav ut album med Blonde On Blonde (som senere endret navn til Perfect Crime). 
På 90-tallet spilte han i Thin Lizzy tributebandet Bad Habitz sammen med Ronni Le Tekrø, og i The Snakes sammen med de originale Whitesnake gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody. 
Frem til 2013 var han trommeslager i bandet Jorn (med Jørn Lande på vokal), hvor han var med på syv studio- og to live-utgivelser.
Wild Willy’s Gang har eksistert siden 1993, hvor besetningen alltid har endret seg, med Willy som eneste faste medlem. Dette har ført til mange ulike konstellasjoner hvor musikere som Ronni Le Tekrø [TNT], John Norum[Europe] og Brian Robertson [Thin Lizzy] alle har vært faste medlemmer. Bandet gav ut albumet Camouflage i 2005.
I 2017 samlet Willy for første gang musikere fra hele sin innholdsrike karriere og la ut på en landsdekkende turné med konseptet «40 Years Of Norwegian Rock History» - og høstet svært gode kritikker fra publikum og arrangører. 
Publikum blir tatt med på en musikalsk tidsreise som strekker seg fra 1973 til nåtiden, med låter fra band som Ruphus, Høst, Flax, Blonde On Blonde og Road
Bandet gav i 2019 ut livealbumet Live For Real.

Support: Nordadrag fra ca kl. 21.30

KJØP BILLETTER HER